Blog

Review: Proteïn brownies!

Chocolade is in mijn ogen altijd een goed idee. Ik werd dan ook erg nieuwsgierig door een winactie op Instagram, waarbij ik uiteindelijk een doos met Proteïn Brownies van Bodylab won. De enige vraag die door mijn hoofd spookte, was: “Is de dag dan eindelijk gekomen dat ik hemelse chocolade eindelijk kan combineren met eiwitrijke voeding?” 

Het antwoord? Ja en nee. Eerlijk is eerlijk, over het algemeen laten proteïnerepen die zelfs omwikkeld zijn met een dikke laag chocolade mijn hart niet smelten. Ik verorber nog altijd liever een dikke reep Bonbonbloc, of Tony’s dan dat ik het probeer te compenseren met een proteïnereep. En om dan natuurlijk de rest van de dag op een blaadje sla knagen. Helaas is mijn lievelingschocola ook niet de meest handige snack voor of na het sporten, dus ik zoek graag naar goede alternatieven.

En ik moet zeggen, de gewonnen brownies verrasten me positief! Ik proef en ruik de chocolade en in tegenstelling tot veel proteïnerepen, hebben deze brownies geen vervelende nasmaak. Daarnaast vult de brownie goed, dus er blijven voor mij nog genoeg brownies over (12 stuks in één doos in totaal). De enige nadelen? Ik vind de structuur een beetje droog (hallo proteïne!) en ook van deze brownies kun je niet de hele dag blijven snoepen. Met haar 198 kcal, 11 gram koolhydraten en 11 gram proteïne zie ik het als een uitstekende reep om vlak voor of na het sporten te eten.

 

Ik denk dat ik met deze proteïne brownies een lekkere en vullende snack heb gevonden. Wat is jouw favoriete voeding vlak voor of na het sporten?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar