Susan Hardeman, over mij

Over mij

Hi leuk mens! 

Je bent zomaar op mijn blog beland. Gezellig! Fijn om kennis met je te maken, mijn naam is Susan. SchrijfMaatje is voor mij dé plek om verhalen te bundelen en om prachtige herinneringen op te schrijven. Een lange tijd kon ik alleen aan de negatieve gebeurtenissen denken. En nu? Ik ben me inmiddels meer bewust van mooie, onbetaalbare momenten. Die lijst ik in, schrijf ik op en ze staan voor altijd in mijn geheugen gegrift.

Ik krijg veel energie van het portretteren van mensen. Zij leren me dat het niet erg is om te vallen, dat het goed is om nieuwe uitdagingen aan te gaan en dat het belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven. Op mijn beurt leer ik er dus weer van. Het helpt me tegelijkertijd om contact te leggen met anderen, iets wat ik in eerste instantie behoorlijk eng vind. Ik krijg er rode wangen van en begin spontaan te stotteren. Ook al schudde ik die gêne grotendeels van me af tijdens de studie Journalistiek.

Dat mag de pret echter niet drukken. Ik leerde mijn personal trainer dankzij een interview echt kennen en zag dat ook hij moeite heeft met het weerstaan van een reuze chocoladereep. Mensen blijken menselijk te zijn, gek hè? Zelf ben ik overigens echt een chocoladeliefhebber. Milka, Tony’s, Côte d’Or; Ik lust alles. Wat mij nog meer typeert? Ik ben een fanatieke voetbalster, kan totaal niet tegen mijn verlies en sta soms een halfuur voor de spiegel om te kijken of mijn kledingkeuze wel écht kan. Verder loop ik een extra rondje als ik de 10.000 stappen nog niet heb gehaald en ik heb opruimwoedes. Met als gevolg een mopperende vriend, die zijn spullen weer kwijt is. Sorry schat!

Ik denk dat het me menselijk maakt. Ik probeer te accepteren dat ik niet perfect kan zijn. En wat ik heel graag wil inzien, is dat ik voor mezelf goed genoeg ben. Dat gaat een tijdje duren, maar ik ben al fijn onderweg. Wil je meer weten? Houd SchrijfMaatje in de gaten!

Spring naar toolbar