Hoera voor pasta!

Dirk, Blond Amsterdam

Even wachten… pasta! Al enkele jaren woon ik gelukkig samen met mijn vriend, die toevallig ook sous-chef is. Door hem ben ik lekker eten nog meer gaan waarderen. Een voorbeeld daarvan is pasta. Ik ben gék op pasta en watertand vooral van penne met bolognese saus. Nu heb ik er ook nog eens geschikte borden voor. 

Mijn dag kon niet meer stuk toen gisteren mijn pakket werd gebracht. Natuurlijk wist ik wat ik verwachtte -ik had de producten immers zelf besteld-, maar het blijft toch altijd een feestje. Dus toen die grote doos van Blond Amsterdam onze woonkamer versierde, wist ik niet hoe gauw ik er een schaar in moest steken. Snel uitpakken die hap. En ja hoor, daar vond ik ze dan. Mijn nieuwe pastaborden, een handzeepje en een beker voor in de badkamer. Een súper combinatie samen.

Blond Amsterdam, handzeep, beker, bestellingimg_3042

Dat mijn vriend dit pakket wilde aannemen, was enigszins een wonder te noemen. Hij noemde ons servies van Blond Amsterdam ooit ‘kinderlijk’ en zei letterlijk dat zijn neefje nog beter kan tekenen. Maar goed, ieder zo zijn smaak. En omdat mijn vriend het zo mooi vindt, krijgt hij altijd een schattig Blond Amsterdam-lepeltje voor in zijn koffie. Het fijne van samenwonen is dat je concessies doet. Dus een koffiemok van hem en een beetje van Blond Amsterdam.

Kitten Dirk vond vooral de doos interessant. Ik denk dat ik hem met mijn bestelling ook gelukkig heb gemaakt. Anyway, je kunt je voorstellen dat ik gisteren pasta heb gegeten. En uit welk bord 🙂

img_3038

Geef een reactie